top of page

OVER MIJ 

Al een paar jaar kriebelt het bij mij, ik wil zelf, op mijn eigen manier, aan de slag als jobcoach. Ik wil dat mijn cliënten na coaching van mij tegen hun baas durven zeggen wat ze lastig vinden. Ik wil dat iedereen zijn stoerheid en doorzettingsvermogen vindt. En nog beter: dat ze dan ontdekken dat al die angsten niet nodig waren! 

Ik ben Evaline Allijn en ik woon in Zaanstad. Ik ben nogal van de "gebruik je boeren verstand methode". Doe maar normaal, geen poeha, maar gewoon doen wat je zegt. Ik hou van eerlijk zijn en heb een hekel aan ambtenarentaal. Kies je mij als jobcoach dan krijg je duidelijke taal en recht voor zijn raap acties. Ik lees overigens wel vloeiend ambtenarentaal en als het nodig is praat ik het ook.

Blijkbaar werkt de gebruik je boeren verstand methode, want in de 10 jaar dat ik jobcoach ben heb ik honderden mensen begeleid en ook privé wordt ik regelmatig gevraagd ergens mee mee te denken. 

 

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen als je weer wilt weten. Dit kan via de link hieronder, maar mag ook via Facebook, Instagram of andere social media kanalen!

- zelfstandig gediplomeerd jobcoach - coach bij werkloosheid of beperking - sollicitatietraining en cv building

DAR-dariuz-works-FC-LOGO.jpg
combo_emonomy_cyaan_RGB.png
round.png
Over mij: Over mij
bottom of page